VEILIG OP ELKE HOOGTE VEILIG OP ELKE HOOGTE

LUX-top valbeveiliging

Onderhoudswerkzaamheden op daken behoren tot de meest gevaarlijke activiteiten in de bouwsector. Vaak worden dergelijke opdrachten onder slechte omstandigheden uitgevoerd. Zo vinden er jaarlijks nog duizenden ongevallen plaats. Oorzaak is vaak het ontbreken van (goede) valbeveiliging op daken en gevels.

Ankerpunten LUX-top valbeveiliging
Tegenwoordig zijn er nationale voorschriften voor het veilig werken op hoogte. Hiervoor is de eigenaar of opdrachtgever verantwoordelijk. Dankzij LUX-top valbeveiliging bieden wij kwalitatief hoogwaardige ankerpunten voor verschillende ondergronden op daken.

Meest voorkomende LUX-top valbeveiliging
De meest voorkomende valbeveiligingssystemen van LUX-top zijn de enkelvoudige ankerpunten met roestvaste staalkabels waaraan u drie personen kunt bevestigen. De kabelsystemen bieden een betere bescherming, omdat de gebruiker zich hiermee voortdurend parallel kan verplaatsen langs de dakrand van een gebouw.

Controle LUX-top valbeveiliging
Bovendien moet volgens de norm NEN-EN 795 een jaarlijks terugkerende controle uitgevoerd worden door een terzake deskundige. Deze controle moet worden geregistreerd. Hierdoor wordt de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd. Alusafe is leverancier van LUX-top valbeveiliging en kan deze jaarlijkse controles voor u uit handen nemen.

Meer informatie LUX-top valbeveiliging
Neem contact met ons op voor meer informatie over LUX-top valbeveiliging. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.