VEILIG OP ELKE HOOGTE VEILIG OP ELKE HOOGTE

Hekwerken

Wij monteren hekwerken snel en zijn flexibel op daken. Afhankelijk van uw wensen en de situatie zijn hekwerken permanent of tijdelijk te plaatsen. Wij monteren de hekwerken bovenop de dakbedekking of aan borstweringen. Dat doen we volgens de Europese richtlijnen, omdat veiligheid altijd voorop staat.

Hekwerk dak verplicht
Het is zelfs verplicht om in de ontwerpfase van een gebouw, het ontwerp te voorzien van middelen voor de veiligheid van personen die op hoogte werken. Wij produceren en monteren veilige hekwerken op maat. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit vaste en zelfstandige dragers, ook wel staanders genoemd. Die zijn geschikt voor alle daken en verhoging van borstweringen bij nieuwbouw of renovatie.product Nizagara

Efficiënt hekwerk dak plaatsen
Wij kunnen de installatiekosten en montagetijden minimaliseren door een groot deel van de werkzaamheden in onze eigen werkplaats uit te voeren. Denk daarbij aan het verankeren en assembleren van het hekwerk.

Kleur hekwerk dak
Onze hekwerken worden vervaardigd van aluminium. Deze zijn slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Voor een mooie afstemming op uw gebouw is hekwerk in elke gewenste RAL-kleur leverbaar.

Meer informatie hekwerk dak
Neem contact met ons op voor meer informatie over het plaatsen van hekwerk op uw gebouw. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.