Bordessen en werkbruggen

Wij realiseren bordessen en werkbruggen en onderhouden deze. Ook voor het monteren van bordessen en werkbruggen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het onderhouden van buiten- en binnenzijden van glazen atriums en dakkoepels zijn werkbruggen het meest geschikt. De rondingen van de atriums en koepels zijn hierdoor volledig bereikbaar. Het is mogelijk om bordessen zowel handmatig als elektrisch verrijdbaar te maken. Hierdoor worden niet alleen moeilijk bereikbare plekken bereikbaar, maar werkt u ook op een ergonomische wijze.

Werkbruggen
De werkbruggen kunnen onder andere worden toegepast voor buiten- en binnenzijden van glazen daken of schuine gevels. Noodzakelijk voor schoonmaak, reparatie en onderhoud. Afhankelijk van uw wensen, kan de werkbrug vervolgens handmatig of elektrisch verrijdbaar geïnstalleerd worden.

Op aanvraag kan de werkbrug in een standaard RAL-kleur worden afgewerkt.

Regelgeving werkbruggen
Afhankelijk van de hellingshoek wordt de vloer van de werkbrug voorzien van traptreden of een antislipvloer. Uiteraard leveren wij de werkbruggen en bordessen volgens de geldende regelgeving. Hierdoor staat de veiligheid voor de gebruiker altijd voorop.

 

Meer informatie bordessen en werkbruggen
Neem contact met ons op voor meer informatie over bordessen en werkbruggen op uw gebouw. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.